ofi1925.gr

Ο.Φ.Η. 1925 official website

Ιατρικό Επιτελείο

ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου από το 1991, ενώ κατά περιόδους έχει συμμετάσχει στα διοικητικά συμβούλια της ομάδας. Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του νοσοκομείου ΚΑΤ υπό την διεύθυνση του Καθ. Αργύρη Μήτσου, ενώ μετεκπαιδεύτηκε σε κέντρα της Ιταλίας και της Αγγλίας στην αρθροσκοπική χειρουργική του ώμου και την χειρουργική του γόνατος. Είναι Διευθυντής του Τμήματος Ορθοπαιδικής και Αθλητικών Κακώσεων της κλινικής Creta InterClinic στο Ηράκλειο, στην οποία πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων από το φάσμα της τραυματολογίας και της επανορθωτικής χειρουργικής. Προσφέρει για πολλά έτη τις ιατρικές του υπηρεσίες στους αθλητές και στα σωματεία – ερασιτεχνικά και επαγγελματικά – της Κρήτης. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται η εφαρμοσμένη εμβιομηχανική, συνεργάζεται δε με το Τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Κρήτης. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως σύνεδρος ή ομιλητής. Έγγαμος, πατέρας ενός παιδιού.

ΒΕΡΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΕΡΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας. Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου εξειδίκευσης MDT (cred MDT) της μεθόδου McKenzie (McKenzie Institute International). Ειδικός της Structural Osteopathy and Soft Chiropractic (Diploma in Chiropractic – Ackermann College). Ειδικός στην Ισοκινητική Αξιολόγηση και Αποκατάσταση (ΑΠΘ). Κάτοχος του FIFA Diploma in Football Medicine. Τον επόμενο χρόνο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό κύκλο σεμιναρίων για την απόκτηση του τίτλου OMPT (Greece OMT – IFOMPT).

Υπήρξε φυσικοθεραπευτής της ομάδας και κατά την περίοδο 2000-11. Κατά την 20χρονη πορεία του έχει συνεργαστεί με πλήθος αθλητών (ερασιτεχνικού έως παγκοσμίου επιπέδου).

Παράλληλα με τη θέση του στην ομάδα, λειτουργεί κέντρο Φυσικοθεραπείας στο Ηράκλειο της Κρήτης στελεχωμένο με υψηλού επιπέδου συνεργάτες που ειδικεύεται στην αξιολόγηση κι αποκατάσταση ορθοπεδικών παθήσεων, παθήσεων σπονδυλικής στήλης και αθλητικών τραυματισμών. 

ΣΑΚΟΥΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΑΚΟΥΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΜΑΣΕΡ

Εργάζεται στην ομάδα από το 1985 ως μασέρ και αποτελεί το μακροβιότερο εν ενεργεία μέλος της ομάδας, έχοντας βιώσει όλες τις μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών.

ΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΙΜΩΝ

ΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΙΜΩΝ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Πτυχιούχος του Τμ. Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Λαμίας, βρίσκεται στην ομάδα από το 2011. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου και στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΓΚΛΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΓΚΛΗΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ο Μάρκος Μίγκλης γεννήθηκε στις 20-8-1987 και είναι βοηθός φυσικοθεραπευτή.

Εχει εργαστεί στο παρελθόν σε Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο, Εργοτέλη, Ηρόδοτος, Ερμής Ζωνιανών και πλέον ανήκει στο ιατρικό τιμ του ΟΦΗ.

Υπήρξε υπεύθυνος αποκατάστασης των αθλητριών στίβου Ειρήνης και Αννα Βασιλείου (στίβος).

Ακόμη, υπεύθυνος αποκατάστασης  του Λυγκούργου Τσάκωνα (πρωτ. Ευρώπης 200μ).

Επίσης, υπεύθυνος αποκατάστασης της Εθνικής ομάδας τεχνικής κολύμβησης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 3/11/1986.

Τελείωσε το Αθλητικό Λύκειο το 2004. Φοίτησε στην Αγγλία στον πανεπιστήμιο του Λούτον και είναι απόφοιτος του Τμήματος Αθλητικής Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης εμβιομηχανικής 2011 (βαθμός: Άριστα 2.1).

Επίσης έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του East London ως Φυσιοθεραπευτής βιοέρευνας 2017 (βαθμός: Άριστα 2.1).

Έχει πολυετή εμπειρία ως φυσικοθεραπευτής σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Ξεκίνησε το 2008 στην Milton Keynes Dons FC και το 2011 στην Λούτον FC κυπελλούχος Paint Trophy (Αγγλία). Συνέχισε το 2013-14 στην Groningen FC (Ολλανδία) σε ερευνητικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας Hanze Uni. Το 2017-18 εργάσθηκε στην ΠΑΕ Ατρόμητο Αθηνών. Από τον Ιούνιο του 2018 εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχοντας σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της ομάδας. 
Στο παρελθόν εξάσκησε πρακτική άσκηση στην ιδιωτική κλινική Δρ. Σφετσιώρη Δημήτριο όπως και στο ιδιωτικό νοσοκομείο Μετροπόλιταν, Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Διπλωματούχος του Fifa Sports Medicine και του Ειδικού Κινησιολόγου. 
Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων στο εξωτερικό Δανία, Αγγλία , Ιταλία : Manual therapy, Acupuncture in Sports Injuries, FIFA 11+ Prevention, Gait Analysis, Cryotherapy solutions & Thermo, Sports Prevent Injuries hamstrings, SPSS, BLS, Saltaps. Γνωρίζει και μιλάει Αγγλικά.
Εγγεγραμμένος στα Μητρώα Health care Professional Council (HCPC) και στον αγγλικό σύλλογο φυσιοθεραπευτών Character Society of Physiotherapy (CSP).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

Στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας ανήκει επίσης ο Γενικός Χειρουργός Ζερβάκης Νικόλαος που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα τόσο από την κλινική Creta InτerClinic όσο και ως ιατρός γηπέδου αλλά και ο Φυσικοθεραπευτής Φαλιακάκης Γιώργος, υπεύθυνος αποκατάστασης των τμημάτων υποδομής.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σε συνεργασία με την κλινική Creta InterClinic παρέχεται στους αθλητές της ομάδας και στις οικογένειές τους πλήρης υγειονομική περίθαλψη από εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.